Over ons

Eenmanszaak           

Doornbusch Consultancy is een eenmanszaak; eigenaar is Bart Doornbusch. Doornbusch Consultancy is opgericht op 1 maart 2016 en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62788086.

Doornbusch Consultancy richt zich op advisering aan samenwerkingsverbanden in de Gezondheidszorg en het sociale domein. In dat kader wordt met diverse partners samengewerkt, zoals Zorg-NV (waarvan Bart Doornbusch mede vennoot is), Zorg-IT, Pharmtechnics, Ontzorgt Advies, van helder accountancy en consultancy, Hans de Roos mediation en Fundamed.

 

Even voorstellen

Bart Doornbusch is jurist, afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Al zijn hele arbeidsleven is Bart werkzaam als adviseur in de gezondheidszorg; eerst als persoonlijk adviseur en daarna als adviseur van samenwerkingsverbanden. Samenwerkingsverbanden in de eerstelijnszorg zoals lokale zorggroepen en gezondheidscentra, in de ziekenhuiszorg zoals de medisch specialistische bedrijven, de (regionale) maatschappen en de zelfstandig behandel centra (instellingen voor medisch specialistische zorg), in de GGZ zoals groepspraktijken en kleine instellingen en het sociale domein zoals de sociale wijkteams.

 

Bart Doornbusch wordt administratief en secretarieel ondersteund door Marlies Schuring.

Neem contact met ons op: